Fasadtvätt

Ring oss vi är proffs på fasadtvätt. 

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

Fasadtvätt

Fasaden är en viktig del av varje byggnads helhetsutseende. Men allt för ofta förknippas det enbart med estetiska faktorer. Något som ofta förbises är att fasaden är minst lika viktig när det kommer till en byggnads skyddsbarriär mot omgivningens naturliga slitage.
Smuts och tillväxt kan ofta ha förödande effekter på fasadens skyddsbarriär och leda till att byggnadens skick försämras.

Med en fasadtvätt säkerställer man att fasaden hålls fri från skadlig tillväxt och på så sätt får ett bättre utseende och upprätthåller bättre skydd. Detta innebär i sin tur att övriga åtgärder såsom målning och fasadbehandlingar får bättre effekt. Det gör fasadtvätt till en både förebyggande, korrigerande och förberedande åtgärd som kan göra oerhört mycket för byggnadshälsan. Ett smidigt sätt att göra det bästa för sin fasad.

När ska du anlita professionell Fasadtvätt?

När och hur omfattande tvättbehov som föreligger växlar beroende på ett stort antal omständigheter. Dels så påverkas behovet av fasadtvätt av när den senaste tvätten utfördes, vilket material som fasaden består av samt vilka angrepp som har påverkat fasaden.

Har man inte utfört regelbunden tvätt föreslår vi därför en noggrann kontroll och granskning för att säkerställa vilka åtgärder som är mest lämpliga. Kombinationen av erfarenhet och ett öga för detaljer gör att vi kan erbjuda den sorts fasadtvätt som är mest lämplig för varje enskild situation. Det gör att vi blir ett bra val för alla behov och på många sätt en garanti för ett bättre resultat såväl i nutid som i det långa loppet.

Typiska tecken på att det är dags för en tvätt är att fasaden uppvisar tydlig tillväxt i form av mossa, smuts eller annan yttre inverkan. Eftersom vi alltid anpassar våra åtgärder utifrån vad som faktiskt behöver åtgärder så inleder vi alltid med en granskning. Är ni osäker på huruvida ni har behov av en fasadtvätt så föreslår vi därför att ni kontaktar oss.

Något som däremot är väldigt vanligt är att man avvaktar med fasadtvätt tills dess att det upplevs som absolut nödvändigt. Med ett sådant förhållningssätt riskerar man däremot att förvärra situationen och på sikt skapa större problem än om man tvättande i ett förebyggande och tidigt skede. Därför rekommenderar vi i de flesta fall såväl regelbunden fasadtvätt som inspektion för att fastställa bästa möjliga intervall för tidiga åtgärder som bevarar byggnadens skick.

Så fungerar processen

Vi vill att det ska vara enkelt att anlita oss för effektiv fasadtvätt. Därför har vi satsat på ett otvunget och smidigt förhållningssätt där våra kunder själva väljer hur stor kontroll de vill ha över förloppet. Första steget är alltid att kontakta oss så vi kan säkerställa en inledande orientering gällande vad som faktiskt behöver åtgärdas.

  • När ni väljer att kontakta oss så bedömer vi alltid vad som krävs för bästa möjliga resultat.
  • Tillsammans avgör vilken handlingsplan som behövs för just er fasad.
  • Vi tvättar er fasad på ett sådant sätt att resultatet blir snyggt, ändamålsenligt och utfört på ett skonsamt sätt.
 

Vad som särskiljer vårt arbetssätt från övriga är att vi alltid väljer den mest effektiva och skonsamma åtgärden utifrån de verkliga förutsättningar som råder. I praktiken innebär detta att vi alltid säkerställer ett bra resultat som samtidigt vårdar och bevarar er fasads naturliga förmåga att skydda byggnaden.

Detta är ett förhållningssätt som alltid leder till ett bra resultat och som minimerar risken för negativ inverkan på fasaden i samband med tvätt. Vi är även väldig medvetna om att varje projekt har sina egna förutsättningar, vilket gör att vi alltid anpassar vårt sätt att arbeta utifrån era önskemål. På så sätt behöver ni aldrig bekymra er för att saker och ting ska bli utförda med bra resultat.

Fördelarna med professionell murtvätt

I tider då allt fler personer har tillgång till professionella verktyg så är det många som undrar över vad den faktiska nyttan med professionell fasadtvätt egentligen är. Går det inte lika bra att tvätta fasaden på egen hand?

Det som särskiljer en professionell fasadtvätt är att vi arbetar dels med särskilda verktyg och material som skapar rätt förutsättningar för ett både grundligt och effektivt resultat, men samtidigt förhindrar negativ inverkan på fasaden.


Allt för ofta så används kraftfull högtrycksbehandling med följd att vatten och fukt tränger in i fasaden på ett sådant sätt att man på sikt försämrar fasaden och byggnadens skick. 

Vi arbetar med ett helhetsperspektiv som innebär att vi både säkerställer ett rent och fint resultat, men även värnar om fasadens skick och naturliga skyddsegenskaper. Det gör att ni aldrig behöver bekymra er över att ni inte ska få det resultat ni förväntar.

Genom att se varje projekt som unikt arbetar vi alltid utifrån de förutsättningar som råder för varje enskilt tillfälle. Då vi anpassar oss så ser vi till att just er fasad får den vård som den behöver.

Kontakta oss

Vill man säkerställa en ändamålsenlig fasadtvätt är det många saker att tänka på. Vi har den erfarenhet som krävs för att erbjuda ett riktigt bra resultat, varje gång. I många fall så kan tidig och förebyggande fasadtvätt i stor utsträckning motverka framtida kostsamma utgifter. Särskilt då fasadtvätt kan vara en oerhört viktig del av det regelbundna fastighetsunderhållet.

Eftersom vi ger alla våra kunder vårt fullständiga och helhjärtade engagemang så kommer vi alltid sträva efter att ni ska bli helt nöjd med att välja just oss. När ni kontaktar oss får ni därför ett personligt bemötande och vi kommer alltid att arbeta utifrån era individuella förutsättningar. Detta gäller såväl privatpersoner som företag och vi ser fram emot att ni kontaktar oss.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!