Rörfräsning

Behöver du professionell rörfräsning?

Vi erbjuder rörfräsning i hela Östergötland 

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Grundat:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Vad är rörfräsning?

Avloppsrör och ledningar är en viktig del av de flesta fastigheter samtidigt som de på sätt och vis tas för givet. Eftersom rören till en betydande del ofta befinner sig under jord så råder ständigt påtagliga påfrestningar från omgivningen. Detta kan på sikt leda till väldigt stora problem som drabbar både rör och byggnader.

Med lyhördhet, regelbundet underhåll och ändamålsenlig hantering av de problem som uppstår kan man däremot göra mycket för att få så långvarig nytta som möjligt av rör och ledningar.

Hur gör rörfräsning skillnad? Ibland kan omfattande beläggning eller långvarig genomträngning av rötter resultera i att rören drabbas av försämrat flöde eller stopp.

I vissa fall är inverkan på rören så omfattande att det inte går att hantera med spolning eller mindre ingripande åtgärder. Då blir rörfräsning ett måste om man vill återställa rörens och ledningarnas funktion.

För att motverka skada på avlopp och ledningar så är det viktig att vara uppmärksam på försämrad funktionalitet. Man vinner alltid på att åtgärda problem så tidigt som möjligt.

Däremot är det inte alltid problem uppmärksammas i tid, och ibland kan rötter, tillväxt, kalk och slam på sikt leda till så hård beläggning att rören måste fräsas om man vill återställa dess funktion.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

När ska du anlita professionell rörfräsning?

Ofta så underskattas vilket noggrant arbete som faktisk krävs för att rör och ledningar ska hanteras på ett sådant sätt att åtgärderna blir effektiva och resultatet blir långsiktigt hållbart. 

Att skjuta upp problem eller vidta endast delvis korrigerande åtgärder kan därför på sikt förvirra nuvarande problem och samtidigt skapa nya. Därför rekommenderar vi att skaffa professionell hjälp så fort man misstänker att något är fel.

När ni kontaktar oss för professionell rörfräsning så tar vi hand om hela processen från utvärdering till slutförande.

Ni kan även vara säkra på att vi utför arbetet på ett sådant sätt att era rör besparas från framtida problem samtidigt som arbetet blir ändamålsenligt och skonsamt utfört.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Så fungerar processen

Första steget är alltid att kontakta oss. Vi inhämtar den information som krävs för att kunna bedöma situationen. Om det behövs så kompletterar vi med undersökning på plats för att säkerställa att rörfräsning är rätt lösning för era problem. 

  • Genom att tillämpa roterande munstycken, vattenspolning och kedjor utifrån behov så kan vi lösa även de mest krävande avloppsbeläggningar och stopp.
  • När ni kontaktar oss så försöker vi reda ut så mycket som möjligt direkt för att få en känsla för problemet. Utifrån problemets omfattning kan vi välja komplettera med rörinspektion och utvärdering på plats.
 

Oavsett problemets omfattning så hanterar vi det på ett ändamålsenligt sätt och säkerställer att era rör och avlopp fungerar väl även i framtiden.

Med helheten i åtanke så ordningar vi rörfräsning som både löser akuta problem och som är skonsam mot ledningar. Det är viktigt för att säkerställa ett så långsiktigt gynnsamt resultat som möjligt. Alltid med våra kunders intressen i fokus.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Fördelarna med professionell rörfräsning

Professionell rörfräsning är ett sätt att ta hand om de allra mest krävande avlopps- och rörproblem.

Till skillnad från andra åtgärder så kan man med rörfräsning hantera även svåra stopp.

Men för att resultatet ska bli rätt så är det oerhört viktigt att man först identifierar det faktiska problemet som föreligger.

Därför är vi alltid noggrann med att inspektera rör och ledningar i samband med åtgärder för att utesluta övriga problem.

Med professionell rörfräsning får ni därför en både skonsam och effektiv lösning.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Kontakta oss för rörfräsning

Kontakta oss när som helst på dygnet när ni upplever problem. Vi kan tillhandahålla effektiv rörfräsning och ta hand om även de mest krävande rör- och avloppsrelaterade problem. Genom att professionellt och noggrant förhållningssätt så löser vi varje situation på bästa möjliga sätt.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!