Stopp i avlopp i Mjölby?

Behöver du spola ditt avlopp i Mjölby?

Våra spolbilar finns i Östergötland, Jönköping, Kalmar och Södermanland.

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Grundat:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

111ans stop i avlopp i mjölby har flera personal som kan rensa avlopp

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Mjölby - Spolbil för lösning av stopp i avlopp

Har du testat allt men inget hjälper?
Ring oss så kommer vi ut för att lösa stoppet åt dig. 

Ett stopp kommer ofta plötsligt och kan skapa stora problem i vardagen. Utan rätt åtgärder kan de dessutom ge upphov till både fukt- och vattenskador med kostsamma och påfrestande efterföljder.

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig med det du behöver. Våra tjänster är riktade till alla i Mjölby, privata som företag och vi är tillgängliga för både akuta liksom planerade arbeten.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Snabb hjälp vid stopp i avlopp

De första tecknen på att ett rör håller på att täppas igen är att ditt avlopp beter sig märkligt. Det kanske börjar lukta illa, låter kluckande/gurglande i vasken, vattnet bubblar upp ur brunnen eller så rinner det bort allt saktare. Om du uppmärksammar något av detta är det hög tid att vidta åtgärder och kontakta oss.. 

Ett enklare stopp i exempelvis toaletten kan man först försöka lösa på egen hand. Men är de större eller återkommande behövs kunskap och mer omfattande insatser. Ett akut stopp kan snabbt eskalera och bidra till omfattande liksom kostsamma fukt- och vattenskador.

Vi har erfarenhet och kapacitet att rå om alla typer av stopp. För rätt resurser och bästa resultat genomförs inledningsvis en inspektion av rören där vi lokaliserar problemets omfattning. Metoderna vi använder oss av är effektiva men också valda för att minska risken för skador på ditt befintliga avloppssystem.

 
Spolbil i Mjölby som fixar stop i avlopp. Ring för akut hjälp

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Underhållsspolning - Förebygger eventuella problem

Avlopp är något som man sällan tänker på förens den dagen de inte längre fungerar som de ska. En av de absolut vanligaste orsakerna till att ett stopp uppstår är bristande underhåll. För att undvika problem och dålig avrinning är rekommendationen att man underhållsspolar sitt avlopp omkring var femte år. 

En mycket smart investering som förutom att ge ett bättre genomflöde också minskar risken för akuta stopp och därmed också påfrestande vattenskador. Förekom alla potentiella problem rörande toalett, vask och övriga avloppssystem.

Boka vår spolbil för regelbunden underhållsspolning så hjälper vi dig med att hålla rören fria.

Spolningen öppnar upp och avlägsnar alla avlagringar, matfett och övrigt skräp som annars kan täppa igen rören.

Serviceområden: Mjölby, Mantorp, Skänninge, Väderstad, Sya, Spångsholm, Hogstad.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Spolbil och effektiv högtrycksspolning

När det gäller propplösande metoder så är högtrycksspolning den effektivaste av dem alla. Dessutom är den snäll mot både miljön och rören. Med ett högt tryck sprutas hett vatten in i avloppsledningarna genom en slang kopplad till vår spolbil.

Längst fram på slangen fästs en roterande dysa och med hjälp från trycket dras slangen djupare in i rören. Vattenstrålarnas kraft får allt skräp och alla avlagringar längs dess väg att lossna för att sedan följa med i vattenflödet.

Tack vare möjligheten att reglera trycket är högtrycksspolning lämpligt för alla sorters stopp oavsett rörens dimension och skick. För att anpassa vår spolning efter just dina rörs förutsättningar inleder vi med en genomgående rörinspektion. Målet är att ge dig ett felfritt avloppssystem som håller maximalt in i framtiden.

stop I gatubrunn fixar vi med våra spolbilar
Vi använder oss av hög tryck när vi rensar stop i avlopp i Mjölby och i Östergötland

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Rätt hjälp för dig i Mjölby

Har ditt avlopp börjat bete sig underligt? Ring oss så lokaliserar vi problemet för att sedan åtgärda problemet. Vi har rätt kapacitet och kunskap för alla typer av avloppsproblem i Norrköping i både privata hem, företag och andra fastigheter. Våra metoder är effektiva och miljövänliga liksom valda för att undkomma skador på ditt avloppssystem. Målet är att ditt avlopp ska fungera optimalt och hålla så länge som möjligt.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!