Högtrycksspolning

Behöver du högtryckspolning?

Vi skickar vår spolbil omgående över hela Östergötland 

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

 

VI HJÄLPER DIG I HELA ÖSTERGÖTLAND & SMÅLAND

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Grundat:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Högtrycksspolning

Med hjälp av högtrycksspolning så kan man snabbt och enkelt både hantera riktigt svåra stopp och även se till att rör, stammar och ledningar blir fria från smuts, avlagringar, sediment och rester.

I många fall är det ett riktigt bra val för att hantera såväl akuta problem som att säkerställa att rören håller i det långa loppet. Därför är det en bra idé att överväga en förebyggande högtrycksspolning redan direkt om man märker att försämrat flöde eller antydan till stopp.

Vi ser till att använda skonsamma metoder för högtrycksspolning som faktiskt gör skillnad.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

När bör du anlita professionell högtrycksspolning?

Rör och stammar är en spännande företeelse. Samtidigt som de finns i varje bostadshus så tas de i många fall för givet. Ofta så tänker man inte på dem innan olika problem blir uppenbara. Att man behöver ordna professionell högtrycksspolning vid stopp är något många får erfara. 

Många försöker avhjälpa avloppsproblem med hjälp av traditionella knep likt bikarbonat, bakpulver och salt. Men tyvärr är detta sällan ett alternativ för äldre rör eller när det gått lång tid utan underhållsspolning.

Därför rekommenderar vi att man högtrycksspolar med några års intervall för att rören ska hålla bra skick, och för att man ska slippa akuta stopp.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Så fungerar processen

Vår ambition är att utföra högtrycksspolning på dina villkor och med rör- och avloppshälsa i åtanke. Samtidigt vill vi att processen ska bli så enkel som möjligt.

  • Kontakta oss så bildar vi oss en uppfattning om vad som behöver göras.
  • Vi ser alltid till att välja de minst ingripande åtgärderna som ger bäst resultat.
  • Vi kommer överens om hur vi på bästa sätt löser situationen.
 

Genom att sätta dina intressen i första rummet så ser vi till att högtrycksspolningen blir ett långsiktigt bra val. Alltid med helheten i åtanke för att du ska få en spolning som faktiskt gör skillnad.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Fördelarna med hetvattenspolning

Högtrycksspolning fyller två funktioner. Dels som förebyggande åtgärd, men även som akutåtgärd vid stopp. Regelbunden högtrycksspolning ser till att rören inte täpps igen av rostbildning, avlagringar, smuts och annat som ansamlas med tiden. Handlar det om akuta stopp så kan man med högtrycksspolning snabbt och enkelt återställa rörens funktion.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Kontakta oss för högtrycksspolning

Oavsett om det gäller ett akut ärende eller planerad förebyggande högtrycksspolning så är vi alltid tillgängliga. Vår jour ser till att lösa akuta problem oavsett när de uppstår, och för planerade arbeten kommer vi tillsammans överens om när och hur det hela hanteras på bästa möjliga sätt.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!