Stopp i avloppet i Norrköping?

Behöver du spola ditt avlopp i Norrköping?

Våra spolbilar finns i Östergötland, Jönköping, Kalmar och Södermanland.

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Grundat:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Norrköping - Spolbil för lösning av stopp i avlopp

Har du testat allt men inget hjälper?
Ring oss så kommer vi ut för att lösa stoppet åt dig. 

Avloppsproblem är något som tillslut drabbar alla fastigheter. Att det bubblar i vasken, kluckande ljud, vatten som rinner undan sämre och dålig lukt. Det här är vanliga tecknen på ett begynnande stopp i avlopp och att man bör vidta åtgärder. Mindre stopp kan man ofta lösa själv med enklare medel, men vid akuta eller återkommande stopp bör man kontakta en fackman. Inte bara för att bli kvitt problemet utan också för att undvika kostsamma och problematiska fukt- och vattenskador. Vi är tillgängliga för alla i Norrköping varesig det gäller planerad eller akut hjälp. Vår spolbil är rustad för att hantera alla sorters stopp och våra kunniga medarbetare vet vad som krävs i alla lägen.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Stopp i avlopp i Norrköping

Ett stopp uppstår oftast plötsligt och kan ställa till med stora problem. En toalett det inte går att spola i, en vask där vattnet inte rinner undan eller en dusch som inte kan användas utan att det blir en sjö i badrummet. Allt detta kan ske förr eller senare och då finns vi där.

Kvarstår stoppet trots att du testat allt du kommer på eller är det ett problem som återkommer gång på gång? Vi hjälper dig med att reda ut orsaken för att sedan också lösa det på absolut bästa sätt. Målet är att skapa maximal avrinningskapacitet samt att ditt avlopp ska hålla för många år framöver.

En av våra spolbilar som är aktiv i Norrköping

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Underhållsspolning i Norrköping

Ett stopp kan uppstå genom att fel saker spolas ner i toalett och avlopp, men den vanligaste orsaken är bristande underhåll. Med tiden kan rören täppas igen av smuts, rost, tvålrester, hår, matfett och diverse andra saker som fastnar. Genom att spola rören regelbundet förekommer man stoppen och de fukt- samt vattenskador de kan ge upphov till.

För att stå på den säkra sidan rekommenderas man att genomföra underhållsspolning omkring var femte år. En mycket värdefull investering som förutom att optimera genomflödet också minimerar riskerna för akuta stopp i avlopp med allt var det innebär. Boka vår spolbil så ser vi till så att dina rör hålls öppna med maximal prestanda och hållbarhet.

Serviceområden: Norrköping, Åby, Lindö, Krokek, Skärblacka, Svärtinge, Kimstad, Östra Husby, Ljunga, Öbonäs, Graversfors, Norsholm, Eksund, Djurön, Marby och Marbystrand, Simonstorp, Herstadberg, Lundby och Malm, Vånga, Kartlandet och Ringstadmo*

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Hur går en högtrycksspolning till?

Av alla propplösande metoder är högtrycksspolning den effektivaste, mest miljövänliga och bästa för dina rör. Genom ett högt tryck skickas hett vatten in i rören. Längst fram fästs ett munstycke som roterar och med hjälp av trycket skjuts slangen djupare in i avloppssystemet. Vattenstrålarnas kraft får avlagringar och allt skräp att lossna längs vägen för att sedan följa med vattenflödet.

Vår spolbil är fullt utrustad med alla redskap och verktyg som krävs för alla typer av spolningsuppdrag. Med möjlighet att reglera trycket är högtrycksspolningen lämpat för alla oavsett problem, avloppets skick eller rörens dimension. 

vi fixar avlopp stopp både hos privat personer och företag i Norrköping

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Kontakta oss

 

Har ditt avlopp börjat bete sig underligt? Ring oss så lokaliserar vi problemet för att sedan åtgärda problemet. Vi har rätt kapacitet och kunskap för alla typer av avloppsproblem i Norrköping i både privata hem, företag och andra fastigheter. Våra metoder är effektiva och miljövänliga liksom valda för att undkomma skador på ditt avloppssystem. Målet är att ditt avlopp ska fungera optimalt och hålla så länge som möjligt.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!