Stopp i avloppet i Motala?

Behöver du spola ditt avlopp i Motala?

Våra spolbilar finns i Östergötland, Jönköping, Kalmar och Södermanland.

LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY – MOTALA – FINSPÅNG –

SÖDERKÖPING – KISA – KINDA – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK – VIMMERBY

TRANÅS – JÖNKÖPING – NYKÖPING- KATRINEHOLM – VALDEMARSVIK –

YDRE – ÖDESHÖG – BOXHOLM

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Grundat:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

stop I avlopp motala

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Motala - Spolbil och hjälp till stopp i avlopp

Har du testat allt men inget hjälper?
Ring oss så kommer vi ut för att lösa stoppet åt dig. 

Ett stopp kommer oftast plötsligt och kan ställa till med stora bekymmer. Därtill kan de även snabbt orsaka såväl fukt- som vattenskador varpå de behöver åtgärdas omgående. 

Vi är ett fullserviceföretag inom rörspolning och avloppsunderhåll med kapacitet att hjälpa er alla i Motala. Med hög kompetens och rätt kapacitet löser vi effektivt alla stopp i avlopp på ett både skonsamt och miljövänligt sätt. Välkommen att kontakta oss vid frågor, önskan om prisförslag eller hjälp med omnejd. 

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Effektiv hjälp vid stopp i avlopp

Avloppsproblem upptäcks vanligtvis genom att avloppet börjar bete sig konstigt. Det kanske kluckar, luktar illa, vatten bubblar upp ur vasken eller så rinner det undan gungande och saktare än tidigare. När några av dessa tecken uppvisas är det dags att kontakta en fackman för lokalisering av problemet och adekvata åtgärder. Enklare stopp i en toalett exempelvis kan man kanske åtgärda själv, men är de akuta eller återkommande krävs kunniga insatser. Allt för att undvika fukt- och vattenskador som kan ge upphov till både omfattande och kostsamma skador.

Efter att ha inspekterat problemet närmre väljer vi rätt metod och verktyg för bäst resultat. Vi arbetar oavkortat på ett sätt som minskar risken för skador på ditt avloppssystem och med hänsyn till miljön.

vi hjälper till med stop i avlopp i Motala
Vi har flera spolbilar i Motala

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Underhållsspolning - Förebyggande insatser

Den vanligaste orsaken till ett stopp är bristande underhåll. Vill du slippa stopp i avlopp och känna dig trygg med att avrinningen fungerar optimalt? Då kan vi hjälpa dig med underhållsspolning och kamerainspektion för att ringa in orsaken till dina problem. Rekommendationerna är att man underhållsspolar sina avloppsledningar omkring var 5:e år. En mycket god investering som inte enbart medför ett bättre genomflöde utan även minskar risken för akuta stopp och kostsamma vattenskador. Efter genomförd spolning är rören öppna och fria från avlagringar liksom matfett och annat skräp som annars kan orsaka stoppen.

Oftast tänker man inte på ett avlopp förens det uppkommer problem. Förebygg skadorna innan de uppstår och boka vår spolbil direkt för underhållsspolning innan rören täpps igen.

Serviceområden: Motala, Borensberg, Tjällmo, Fornåsa, Nykyrka, Österstad, Fågelsta, Klockrike.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Spolbil för effektiv högtrycksspolning

Högtrycksspolning är en effektivt propplösande metod som optimerar vattenflödet och lämnar rören öppna. Vanligt vatten sprutas in med ett kraftigt tryck genom en roterande dysa monterad längst fram på slangen. Med hjälp av trycket dras slangen längre in i rören och vattnets kraft får alla avlagringar och skräp längs med att lossna. Sedan transporteras det vidare ut tillsammans med vattenflödet. 

Trycket från spolbilen är reglerbart vilket gör spolningen lämplig för alla sorters rör oavsett dimension eller skick. För att kunna anpassa kapaciteten inleder vi givetvis med en inspektion där vi bedömer omfattning och bäst verktyg. Målet är att ge dig ett avlopp som fungerar felfritt och håller många år in i framtiden.

Stop I brunnen åtgärdas av vår spollbil

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Kontakta oss

Har ditt avlopp börjat bete sig underligt? Ring oss så lokaliserar vi problemet för att sedan åtgärda problemet. Vi har rätt kapacitet och kunskap för alla typer av avloppsproblem i Norrköping i både privata hem, företag och andra fastigheter. Våra metoder är effektiva och miljövänliga liksom valda för att undkomma skador på ditt avloppssystem. Målet är att ditt avlopp ska fungera optimalt och hålla så länge som möjligt.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer höra av oss mycket snart!