VVS / rörmokare Boxholm

Är du i behov av en VVS firma i Boxholm?

VVS Boxholm är ditt självklara val! Vi är specialiserade på all sorts VVS VS och VA i vår organisation.

Ring oss eller skicka oss ett meddelande!

LINKÖPING – NORRKÖPING-KATRINEHOLM – MJÖLBY – MOTALA

FINSPÅNG – SÖDERKÖPING – KISA – JÖNKÖPING – ÅTVIDABERG – VÄSTERVIK –

VIMMERBY – TRANÅS – NYKÖPING- VALDEMARSVIK-YDRE-ÖDESHÖG-BOXHOLM

✔️ Antal nöjda kunder:

✔️ Företaget Grundades:

✔️ Tillgänglighet: om dygnet

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Servicejobb inom vatten och avlopp

Vi utför all sorts servicejobb inom vatten avlopp men även nyinstallation av pumpar, pumpbrunnar, pooler, fjärrvärme samt rörmontering.

Vi har även VVS jour för akuta ärenden så får du stopp i toaletten, vasken / köket eller översvämning i källaren finns vi där för dig.

Rörmokeri och rörmontör nära dig, vi är oftast bara en timme bort från dig när akuta stopp i avlopp uppstår eller en vattenläcka uppstått, vi utför all VVS ovan mark samt VA under mark.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Vi kan hantera allt inom vatten i Boxholm

Vid problem med avloppsrör i marken har vi egna grävmaskiner, lastbilar i vår organisation, vi kan också Sonda och leta rör i marken, vi har även tillgång till kamera för filmning av / inuti rör, vi har speciellt utbildad personal för spolbil vid akuta stopp i avlopp i Boxholm

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Läckagefritt och luktfritt

Ett avloppsstopp eller en trasig toalett? För oss är det enkelt att rensa ett avlopp eller att felsöka ett problem som uppstått. Oavsett om det gäller en avloppsspolning , läckande kran, toalettproblem eller byte av duschblandare så finns vi som VVS-firma för dig.

Vid större arbeten kan vi lägga offert på arbetet, offerten är helt kostnadsfri när vi räknar på större jobb, vi är dessutom kostnadseffektiva i vårt arbete.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Har ni Kampanj och fasta avtal?

Svar ja, vi har fasta avtal i vår organisation för spolbil med högtrycksspolning och hetvatten | klottersanering | underhållsspolning | stamspolning | rörfräsning | rotskärning | jour | rörinspektion | filmning av  avlopp och ventilation | funktionstest | funktionskontroller | inspektioner av tak,  avlopp, dränering,  markrör och brunnar | sugbil | slamtömning | taktvätt i princip hela länet runt om Boxholm.

Vi arbetar både mot privatpersoner, brf, fastighetsägare samt företag.

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Rotavdrag

Som privatperson i Boxholm har du möjlighet till ROT-avdrag. Maxtaket är på 50.000kr per person/år och avser 30% avdrag av arbetskostnaden.

Hur går det till att få Rotavdrag? 

Du informerar oss redan vid bokning och uppger personnummer och fastighetsbeteckning eller bostadsrättsförening, Vi upprättar ansökan till skatteverket kostnadsfritt åt dig, får du sedan avslag skickar vi restbeloppet till dig. 

111:ans Avloppsspolning & Filmning i Östergötland AB

Vi har de bästa rörmokarna i Boxholm

Vi värderar alltid bra service och vårt mål är alltid en nöjd kund. 

Genom att vi använder den senaste tekniken med god erfarenhet samt tillämpar de uppdaterade reglerna kan vi snabbt och enkelt lösa alla VVS-relaterade jobb. 

kvalité och en nöjd kund är vår drivkraft.

Niklas Archibald
Google Reviews
Read More
Mycket bra service. Väldigt trevligt bemötande, snabb och med bra priser. Kan varmt rekommenderas.
David Hein
Google Reviews
Read More
Snabbt på plats, bra pris och trevligt bemötande.
jasmine
Google Reviews
Read More
Christian Thune
Google Reviews
Read More
Kunde komma med kort varsel när vi hade stopp i avloppet. Filmade och rensade grundligt. Ett tips till alla som har stopp i avloppet är att välja till filmning för att upptäcka svackor och andra problem med rören samt för att verifiera att avlagringarna är helt borta.
Previous
Next